Røget laks med wasabicreme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Haps! Gæsterne vil elske at småspise af de fine laksebidder anrettet på sprødt rugbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Del brødskiverne i kvarte, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt.
Rist dem i en 200° varm ovn i ca. 8 minutter, til de er sprøde. Lad brødet afkøle på en rist.
Skær lakseskiverne i små stykker på 3 x 3 cm.
Rør wasabipasta og rygeost sammen, og smag til med salt og peber. Skyl agurkestykket, og skær det i bittesmå tern.
Fordel wasabicremen på det ristede rugbrød. Top med laks, og pynt med agurk. Krydr med peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk