Bruschetta med røget laks
4. november 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
De sprøde brød er supergode som en lille velkomsthaps – eventuelt med et glas køllig hvidvin eller bobler til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær ciabattabrødet i skiver. Pensl brødskiverne med lidt olivenolie, og rist dem gyldne på begge sider på en brødrister eller på en varm pande.
Top de ristede brødskiver med røget laks og en teskefuld cremefraiche. Pynt med klippet karse, og kværn med peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk