Røget laks med senneps-dild-dressing

Lækker fingermad med laks, der er lige til at hapse!

Ingredienser

Udstyr

en lille rund udstikkerform

Sådan gør du

Rør sennep, sukker og dild sammen.
Brug en lille rund udstikkerform til at lave runde skiver pumpernikkel (eller skær brødet i små firkantede stykker) i det ønskede antal.
Skær laksen i mindre stykker på ca. 3 x 1 cm.
Fordel dressingen oven på brødet, og top med laks.
Drys med peber og krydderurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth