Stegt laks med sennep og fennikelsalat

19. juli 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig laks marineret i citronsaft, honning og sennep med en dejlig sprød salat. Dét smager af luksus, men kan nemt laves på en hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg laksefileterne på en tallerken. Rør citronsaft, honning og sennep sammen i en skål.
Fordel halvdelen af marinaden oven på laksefileterne. Krydr med salt og peber.
Steg laksefileterne på en pande i ca. 4 minutter på hver side, og læg dem til side.
Skyl æbler, og skær dem i meget tynde både. Rens og hak fennikel fint.
Vend æbler og fennikel med resten af marinaden og lidt olivenolie i en skål, og smag til med salt og peber.
Anret laks og salat toppet med krydderurter, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar