Stegt laks med sennep og fennikelsalat
19. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Saftig laks marineret i citronsaft, honning og sennep med en dejlig sprød salat. Dét smager af luksus, men kan nemt laves på en hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg laksefileterne på en tallerken. Rør citronsaft, honning og sennep sammen i en skål.
Fordel halvdelen af marinaden oven på laksefileterne. Krydr med salt og peber.
Steg laksefileterne på en pande i ca. 4 minutter på hver side, og læg dem til side.
Skyl æbler, og skær dem i meget tynde både. Rens og hak fennikel fint.
Vend æbler og fennikel med resten af marinaden og lidt olivenolie i en skål, og smag til med salt og peber.
Anret laks og salat toppet med krydderurter, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk