Røget laks med blødkogt æg og pomelo

Blødkogt æg er perfekt morgenmad, og med både røget laks og frisk pomelo til, er du sikker på at blive helt mæt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ægget i spilkogende vand i 5 minutter. Afkøl i vand, og pil hele ægget.
Hak mandlerne. Skræl og pil de hvide hinder af pomelo, og del i små stykker. Vend med olie og hakkede mandler.
Anret laksen med ægget på – vent til sidste øjeblik med at skære i ægget, så flyder det fint ud.
Servér pomelo til ægget og pynt med skovsyre. Servér retten med knækbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck