Blødkogt æg med knust rugbrød
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Giv de sædvandlige blødkogte æg lidt ekstra crunch ved at rulle dem i sprødt rugbrød lige inden servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i spilkogende vand i 5 minutter. Afkøl dem i koldt vand, og pil dem.
Smuldr rugbrødet. Rist det i olie på en varm pande, til det er sprødt. Drys med salt.
Blend det i en minihakker, til det er helt findelt.
Rul æggene i det knuste rugbrød, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk