Blødkogt æg med knust rugbrød

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Giv de sædvandlige blødkogte æg lidt ekstra crunch ved at rulle dem i sprødt rugbrød lige inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i spilkogende vand i 5 minutter. Afkøl dem i koldt vand, og pil dem.
Smuldr rugbrødet. Rist det i olie på en varm pande, til det er sprødt. Drys med salt.
Blend det i en minihakker, til det er helt findelt.
Rul æggene i det knuste rugbrød, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar