Rødbedecarpaccio med hasselnødder og blå ost

En flot og farverig rødbedecarpaccio med hasselnødder og blå ost. Brug salaten som forret eller som tilbehør til en hakkebøf, der trænger til farverigt selskab.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl bederne, og skær dem i ultratynde skiver, helst på et mandolinjern.
Læg bederne i isvand. Rør honning, eddike og olivenolie sammen, og smag dressingen til med salt.
Rist hasselnødderne på en tør, varm pande. Tag dem af, og lad dem køle en smule af.
Gnid de grove hinder af, og tør panden af med et stykke køkkenrulle.
Hæld vand, salt og olie på panden, varm op, og kom hasselnødderne på den varme pande.
Lad dem riste, til væden er væk, og saltet har sat sig på nødderne.
Lad bederne dryppe grundigt af, vend dem med dressing og rucola, og anret salaten toppet med nødder og revet blå ost.

Tip!

Kan du ikke skaffe farvede beder, kan du naturligvis bare bruge rødbeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP