Bagt rødkål med blå ost
1. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Rødkål smager helt anderledes efter en tur i ovnen. Sæt kålen sammen med blå ost og valnødder, så smiler alle rundt om spisebordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Fjern de yderste kålblade, og skær resten af kålhovedet i 1-2 cm tykke skiver.
Pensl kålen med olie, og placér den i et ovnfast fad.
Bag kålen i ovnen i 15 minutter. Tag kålen ud af ovnen, og smuldr blå ost over den. Bag kålen i yderligere 5 minutter.
Hak valnødderne groft, og rist dem i honning i 2 minutter.
Pil granatæblekernerne, og pynt den bagte rødkål med granatæblekerner, valnødder, karse, salt og peber.
Tip!
Vil du variere den her ret, kan du skifte den blå ost ud med gedeost. Det smager også lækkert sammen med rødkål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk