Bagt rødkål med blå ost

1. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Rødkål smager helt anderledes efter en tur i ovnen. Sæt kålen sammen med blå ost og valnødder, så smiler alle rundt om spisebordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Fjern de yderste kålblade, og skær resten af kålhovedet i 1-2 cm tykke skiver.
Pensl kålen med olie, og placér den i et ovnfast fad.
Bag kålen i ovnen i 15 minutter. Tag kålen ud af ovnen, og smuldr blå ost over den. Bag kålen i yderligere 5 minutter.
Hak valnødderne groft, og rist dem i honning i 2 minutter.
Pil granatæblekernerne, og pynt den bagte rødkål med granatæblekerner, valnødder, karse, salt og peber.

Tip!

Vil du variere den her ret, kan du skifte den blå ost ud med gedeost. Det smager også lækkert sammen med rødkål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar