Pæresalat med pastinak og blå ost

25. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Pære og pastinak er gode venner. Når de også får selskab af blåskimmelost i salatskålen, er det nemt at spise både en og to portioner.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl pastinakkerne, og skær dem i aflange stykker. Vend pastinakkerne i olie, salt og peber, og fordel dem i en bradepande.
Bag pastinakkerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Skær pærer i tynde skiver, og klip karsen.
Vend pastinak, pære, karse og salat sammen.
Del osten i mindre stykker. Rist nødderne i 2 minutter på en tør pande, og hak dem groft. Fordel ost og nødder over salaten.
Bland olivenolie, sennep, salt og peber. Hæld eddiken i drypvis, imens du pisker. Hæld dressingen over salaten, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar