Rocky road med skumfiduser og dronningemandler

Rocky road er lækker og nem konfekt, hvor fyldet blot skal vendes godt rundt i den smeltede chokolade, så det danner sprøde eller bløde ”vejbump”.

Bemærk: Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet form, ca. 24 x 12 cm (fx en plastikbeholder)

Sådan gør du

Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Hak dronningemandlerne groft. Skær marcipan i små tern.
Vend dronningemandler, marcipan, skumfiduser og flagesalt sammen med den smeltede chokolade.
Beklæd formen med bagepapir. Fordel chokolademassen i formen i et jævnt lag, og glat overfladen med bagsiden af en ske.
Sæt den i køleskabet i mindst 2 timer.
Tag den størknede chokolademasse ud af formen, og skær den ud i grove firkanter.
Opbevar dem i en boks på køl. Servér dem kolde.

Tip!

Marcipansmagen træder stærkt igennem, så mængden kan evt. skæres ned.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft