Rocky road med tranebær og lakrids
23. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Rocky road har godt nok et lidt underligt navn, men der er ikke noget underligt over resultatet. Det smager simpelthen fantastisk! Kombinér lækre slags slik, bær, nødder og kiks, og hæld din yndlingschokolade over. Haps!
Bemærk
Køletid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Knus kiksene groft, og vend kiks, tranebær og miniskumfiduser i en skål.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
Hæld chokoladen i skålen, og vend den sammen med de øvrige ingredienser.
Læg et bagepapir i et ovnfast fad, og fordel massen i fadet, så den er ca. 2 cm tyk. Drys lakridspulver over chokolademassen.
Sæt formen i køleskabet, og lad den størkne.
Skær chokoladen i 2 x 2 cm store tern, og opbevar den i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk