Rocky road med skumfiduser og nødder
12. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Bløde skumfiduser er en sikker vinder i slikposen og vækker begejstring hos både børn og voksne, når de toppes med et lag god chokolade, nødder og syrlige bær i denne opskrift på rocky road.
Bemærk
Hviletid: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
en bradepande, ca. 15 x 20 cm
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Bland mandler, pistacienødder og valnødder med tranebær og skumfiduser.
Fordel dem i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og hæld den smeltede chokolade over.
Drys med frysetørrede bær, og stil blandingen i køleskabet i 2 timer.
Skær i grove stykker før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk