Rocky road med hvid chokolade
1. december 2018
af
Julie Polar De Greeve.
Foto: Julie Polar de Greeve
De lækre chokoladestykker har et råt ydre som en vej med hårde bump, men smagen og det lækre fyld vil gøre dig blød i knæene.
Bemærk
Hviletid: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet bageform, 20 x 30 cm
Sådan gør du
Læg bagepapir i bageformen, og lad det hænge 2 cm ud over kanten.
Hak begge slags nødder og abrikoser i mindre stykker, og gem lidt til pynt. Bland skumfiduser, nødder og abrikoser i en skål.
Smelt hakket hvid chokolade i en varmefast skål over vandbad. Hæld chokoladen over nødde-abrikos-blandingen i skålen, og rør det hele godt sammen, så nødder og abrikosstykker fordeles jævnt.
Hæld blandingen i bageformen, og pres den sammen med en paletkniv. Lad den køle af i 2 timer, eller indtil chokoladen har sat sig.
Brug en varm kniv til at skære chokolademassen i mundrette stykker. Opbevar dem i en tætsluttende plastikbeholder.
Tip!
Nødder og tørrede abrikoser er ikke billige, så hvis du vil spare penge, kan du erstatte dem med cornflakes og rosiner, når du laver rocky roads.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk