Rocky road med hvid chokolade
De lækre chokoladestykker har et råt ydre som en vej med hårde bump, men smagen og det lækre fyld vil gøre dig blød i knæene.

0-30 min.
(0)
1. december 2018 af Julie Polar De GreeveFoto: Julie Polar de Greeve
Bemærk:Hviletid: 2 timer.
Ingredienser
stk.
- usaltede macadamianødder
- 100 g
- usaltede pistacienødder uden skal
- 50 g
- tørrede abrikoser
- 100 g
- miniskumfiduser
- 75 g
- hvid chokolade
- 400 g
Udstyr
- 1 firkantet bageform, 20 x 30 cm
Sådan gør du
Læg bagepapir i bageformen, og lad det hænge 2 cm ud over kanten.
Hak begge slags nødder og abrikoser i mindre stykker, og gem lidt til pynt. Bland skumfiduser, nødder og abrikoser i en skål.
Smelt hakket hvid chokolade i en varmefast skål over vandbad. Hæld chokoladen over nødde-abrikos-blandingen i skålen, og rør det hele godt sammen, så nødder og abrikosstykker fordeles jævnt.
Hæld blandingen i bageformen, og pres den sammen med en paletkniv. Lad den køle af i 2 timer, eller indtil chokoladen har sat sig.
Brug en varm kniv til at skære chokolademassen i mundrette stykker. Opbevar dem i en tætsluttende plastikbeholder.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner