Rocky road med skumfiduser og Dumle-karameller
27. februar 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
I en rocky road får du en bid af det hele. Sødt og salt. Hårdt og blødt. Sprødt og sejt.
Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet form, ca. 12 x 24 cm
Sådan gør du
Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad.
Skær Dumle-karamellerne i halve. Vend karameller, miniskumfiduser og saltede nødder sammen med den smeltede chokolade. Beklæd formen med bagepapir, og fordel massen i formen i et jævnt lag. Sæt formen på køl i mindst 2 timer.
Tag den størknede chokolademasse ud af formen, og skær den i grove firkantede stykker. Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk