Rocky road med skumfiduser og Dumle-karameller

27. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

I en rocky road får du en bid af det hele. Sødt og salt. Hårdt og blødt. Sprødt og sejt.

Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet form, ca. 12 x 24 cm

Sådan gør du

Hak chokoladen, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad.
Skær Dumle-karamellerne i halve. Vend karameller, miniskumfiduser og saltede nødder sammen med den smeltede chokolade. Beklæd formen med bagepapir, og fordel massen i formen i et jævnt lag. Sæt formen på køl i mindst 2 timer.
Tag den størknede chokolademasse ud af formen, og skær den i grove firkantede stykker. Opbevar dem i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar