Rocky Road med tørret frugt

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Servér den farverige og frisk udgave af den klassiske rocky road til kaffen. Det er den perfekte snack!

Ingredienser

Udstyr

en form på ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Beklæd formen med bagepapir.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Rist hasselnødderne let på en tør pande, til de brune hinder løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne falder af og kan kasseres.
Skær abrikoserne i skiver. Rør hasselnødder, abrikoser, pistacienødder og tranebær i den smeltede chokolade.
Fordel massen i formen i et jævnt lag, og drys evt. med rosenblade. Lad chokoladen stivne, og skær den ud i passende stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar