Rocky Road med tørret frugt
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Servér den farverige og frisk udgave af den klassiske rocky road til kaffen. Det er den perfekte snack!
Ingredienser
Udstyr
en form på ca. 20 x 30 cm
Sådan gør du
Beklæd formen med bagepapir.
Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Rist hasselnødderne let på en tør pande, til de brune hinder løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne falder af og kan kasseres.
Skær abrikoserne i skiver. Rør hasselnødder, abrikoser, pistacienødder og tranebær i den smeltede chokolade.
Fordel massen i formen i et jævnt lag, og drys evt. med rosenblade. Lad chokoladen stivne, og skær den ud i passende stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk