Quinoagrød med mandler, æble og kanel

Grød kan spises på alle tider af døgnet, og hvis du topper den med frugt og mandler, bliver det en mættende lækkerbisken.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande. Hak dem.
Kog quinoflager og vand til en let grød i en lille gryde. Smag til med salt.
Skyl æblet, og skær det i tynde både.
Skær tørret mango i skiver.
Drys grøden med kanel, og top med mandler, æble og tørret mango.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft