Havregrynscookies med kanel, mandler og rosiner
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Havregrynscookies kan krydres med lige det, du ønsker! Prøv f.eks. disse lækre cookies med kanel, rosiner og mandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º. Beklæd 3 bageplader med bagepapir.
Rør smørret sammen med de 2 slags sukker i en skål. Tilsæt ægget, og rør godt. Bland havregryn, hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen, og rør det i dejen. Hak mandlerne groft, og vend dem i dejen sammen med rosinerne.
Sæt dejen i klatter på bagepladerne med god afstand imellem. Beregn en god, stor teskefuld dej pr. cookie. Der kan være ca. 9 cookies på hver plade.
Bag cookierne i ovnen i ca. 10 minutter. Afkøl på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt kagedåse eller beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk