Havregrød med kanelstegte æbler

27. januar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

En varmende portion havregrød er den perfekte morgenmad, når det begynder at blive koldere udenfor. Steger du æblerne på toppen i kanel og sukker, smager grøden næsten som kage. Og hvem siger nej til kage til morgenmad?

Ingredienser

Sådan gør du

Kog vand, mælk, havregryn og salt til cremet grød i en gryde. Rør rundt undervejs.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde skiver.
Steg dem i smør på en pande i ca. 5 minutter.
Drys kanel, kardemomme og sukker over æblerne.
Servér grøden med kanelstegte æbler, granola og yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar