Panna cotta med friske bær

Panna cotta betyder kogt fløde, men der er også andre lækre ting i – fx et par håndfulde friske, søde bær.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og læg den i en kasserolle. Riv skallen af citronen fint.
Hæld fløde og sukker i kasserollen, og rør citronskal i. Bring blandingen i kog, og lad den småkoge ved svag varme i ca. 10 minutter. Fjern vaniljestangen.
Læg husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter, til den er blød. Tag husblassen op af vandet, læg den i den varme flødeblanding, og pisk, til husblassen er helt opløst.
Fordel flødeblandingen i portionsglas, og stil dem på køl i et par timer eller til næste dag.
Servér med friske bær på toppen.

Tip!

Du kan også pynte desserten med syltede bær eller et drys lakridspulver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth