Panna cotta med passionsfrugt og mango

8. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Panna cotta er et sikkert kort, når du vil forberede desserten i lidt ekstra god tid. Smagssæt den med mango, passionsfrugt og lime, så får gæsterne en eksotisk afslutning på middagen.

Bemærk
Køletid: Mindst 6 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrab kødet ud af passionsfrugterne. Skyl limefrugten, og riv skallen.
Kog passionsfrugt, limeskal, mango og mælk i en gryde på lav varme, indtil mangoen begynder at blive lidt blød. Bliv ikke nervøs, hvis mælken skiller – den koger snart sammen igen. Blend blandingen med en stavblender, og hæld den gennem en sigte.
Hæld mangomælken og piskefløden i en gryde. Tilsæt sukker og vaniljesukker, og lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Vrid husblassen fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Fordel blandingen i små glas, og sæt dem i køleskabet i mindst 6 timer.
Skær granatæblet over, og pluk kernerne. Skær mangoen i små tern.
Rist nødderne i honning på en pande i 2 minutter, og lad dem køle af. Hak nødderne fint.
Pynt panna cottaen med granatæblekerner, mango, nødder og citronmelisse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar