Panna cotta med råsyltede blåbær

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Her er den kridhvide panna cotta pyntet med blåbær, men du kan også bruge jordbær, hindbær eller kirsebær.

Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer (gerne natten over).

Ingredienser

Sådan gør du

Bland fløde og sukker i en kasserolle, og bring det langsomt i kog. Lad det småkoge ved svag varme i 7 minutter. Tag gryden af varmen.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Knug den let fri for vand, og pisk den ud i den varme fløde.
Hæld flødecremen i små portionsglas, og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet – mindst 2 timer, men gerne natten over.
Bland blåbær og rørsukker sammen i en skål, og lad det trække, til sukkeret er opløst. Rør forsigtigt rundt i blandingen undervejs.
Fordel de råsyltede blåbær og lidt af lagen fra dem oven på de kolde, stivnede panna cottaer, og servér.

Tip!

Tilbered gerne panna cotta’en dagen før, men vent med at pynte med bær, til lige før de skal serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar