Panna cotta med kaffe
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Find dine fineste små kopper frem, og brug dem til små portionsanretninger.
Bemærk
Hviletid på køl: mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld mælk, fløde og kaffe i en lille gryde. Tilsæt kornene fra vaniljestangen, og læg også den tomme vaniljestang ned i gryden. Lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Læg den udblødte husblas med det vand, som hænger ved, i den varme flødeblanding. Rør, til husblassen opløses.
Tilsæt flormelis, og pisk, til det er jævnt.
Fordel flødeblandingen i små kopper, og sæt dem i køleskabet i mindst 2 timer.
Pynt desserterne med finthakkede kaffebønner, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på cannoli