Panna cotta med kaffe

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Find dine fineste små kopper frem, og brug dem til små portionsanretninger.

Bemærk
Hviletid på køl: mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld mælk, fløde og kaffe i en lille gryde. Tilsæt kornene fra vaniljestangen, og læg også den tomme vaniljestang ned i gryden. Lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Læg den udblødte husblas med det vand, som hænger ved, i den varme flødeblanding. Rør, til husblassen opløses.
Tilsæt flormelis, og pisk, til det er jævnt.
Fordel flødeblandingen i små kopper, og sæt dem i køleskabet i mindst 2 timer.
Pynt desserterne med finthakkede kaffebønner, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar