Panna cotta med ribs
27. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
I bunden af denne panna cotta finder du en syrlig overraskelse. De røde bær smager skønt sammen med den vaniljeprikkede panna cotta, der passer perfekt som en sommerdessert efter maden.
Bemærk
Køletid: Mindst 5 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Mos ribsene med en gaffel, og fordel dem i bunden af små glas.
Hæld piskefløde og mælk i en lille gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vaniljestangen, og lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Hæld blandingen over ribsene i glassene, og sæt dem i køleskabet i mindst 5 timer.
Pynt panna cottaen med bærrene.
Hak pistacienødderne groft, og drys over panna cottaen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste panna cotta-opskrift!