Ovnbagte tigerrejer og blomkål

Lækre tigerrejer, der får god smag af både tomater og blomkål.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Steg rejerne i et par minutter i olie i en gryde, som må komme i ovnen.
Skyl blomkålen, og del den i mindre buketter. Steg dem kort sammen med rejerne.
Tilsæt hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Skær fetaen i grove stykker, og vend dem i blandingen.
Rens chilien, skær den i fine tern, og tilsæt dem. Krydr med salt og timian (gem lidt timian til pynt),og sæt gryden i ovnen i ca. 20 minutter.
Kog risene efter anvisningen på pakken, dog med gurkemeje blandet i kogevandet.
Servér gryderetten sammen med gurkemejeris pyntet med frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth