Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce
17. januar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne wokret med nudler er herlig, hurtig hverdagsmad. Her laves den med tigerrejer, men kylling eller oksekød smager også dejligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil tigerrejerne, hvis de har skal på, men lad halen blive på. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skyl pak choy grundigt, og del dem i kvarte. Pil og riv hvidløg. Skræl og riv ingefær.
Steg hvidløg og ingefær i karrypasta og sesamolie – justér mængden af karrypasta, alt efter hvor stærk du ønsker retten.
Tilsæt tigerrejer, og lad dem stege, til de begynder at blive røde. Hæld kokosmælk og peanutbutter ved, og rør saucen sammen.
Smag til med fiskesauce og limesaft, og tilsæt edamamebønner og nudler. Vend pak choy i retten, så bladene bliver flot grønne og falder sammen.
Top wokretten med forårsløg skåret i skrå skiver samt peanuts og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem og lækker opskrift på klassisk peanutbutter-dressing
Powered by Froala Editor