Tigerrejer med nudler i peanutbuttersauce

17. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne wokret med nudler er herlig, hurtig hverdagsmad. Her laves den med tigerrejer, men kylling eller oksekød smager også dejligt.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil tigerrejerne, hvis de har skal på, men lad halen blive på. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op. Skyl pak choy grundigt, og del dem i kvarte. Pil og riv hvidløg. Skræl og riv ingefær.
Steg hvidløg og ingefær i karrypasta og sesamolie – justér mængden af karrypasta, alt efter hvor stærk du ønsker retten.
Tilsæt tigerrejer, og lad dem stege, til de begynder at blive røde. Hæld kokosmælk og peanutbutter ved, og rør saucen sammen.
Smag til med fiskesauce og limesaft, og tilsæt edamamebønner og nudler. Vend pak choy i retten, så bladene bliver flot grønne og falder sammen.
Top wokretten med forårsløg skåret i skrå skiver samt peanuts og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar