Myslibarer med nødder og tørret frugt

Sprøde myslibarer er den perfekte eftermiddagssnack. De er fulde af nødder og tørret frugt, og du kan ligeså godt lave dobbeltportion med det samme.

Ingredienser

Udstyr

en bageform, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 130°. Hak mandler og hasselnødder, og bland dem sammen med de øvrige tørre ingredienser. Rør kondenseret mælk i.
Læg bagepapir i bunden af formen, og smør siderne med olie.
Pres blandingen ned i formen, og glat overfladen med en fugtig spatel.
Bag blandingen i ovnen i 1 time. Lad den køle af, og skær den i mindre stykker.
Pensl med honning, og drys med frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth