Havregrød med yoghurt, tørret frugt og nødder

16. december 2019 af .

Foto: Line Falck

Opgradér den daglige morgengrød til en havregrød deluxe med en knasende lækker topping af nødder, græsk yoghurt og tørret frugt. Så holder mætheden hele vejen til frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland havregryn og mælk i en gryde, og bring det i kog. Når det begynder at boble, skruer du næsten helt ned for blusset og lægger låg på.
Lad grøden simre stille i 10-12 minutter, eller til grøden er færdigkogt. Du skal tænke på grøden som en risengrød og derfor røre i den jævnligt, så den ikke brænder på.
Smag den færdigkogte grød til med en lille smule salt.
Anret grøden i skåle, og top med græsk yoghurt, nødder, rosiner og tørrede bær.
Dryp med lidt ahornsirup, og servér straks.

Tip!

Lav evt. en lille skål med ekstra topping, som kan drysses på grøden undervejs eller gemmes til dagen efter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar