Myslibarer med kerner, nødder og tørret frugt
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Lav de lækreste hjemmelavede myslibarer med frø, kerner, nødder, abrikoser og figner. Pak myslibarerne ind i papir, og bind en snor omkring, så de nemt kan tages med på farten.
Ingredienser
Udstyr
en stor bradepande, ca. 20 x 30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret.
Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i.
Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen.
Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen.
Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden.
Skær massen i lige store stykker. Lad myslibarerne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk