Myslibarer med kerner, nødder og tørret frugt

10. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Lav de lækreste hjemmelavede myslibarer med frø, kerner, nødder, abrikoser og figner. Pak myslibarerne ind i papir, og bind en snor omkring, så de nemt kan tages med på farten.

Ingredienser

Udstyr

en stor bradepande, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret.
Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i.
Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen.
Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen.
Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden.
Skær massen i lige store stykker. Lad myslibarerne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar