Minestrone med kylling, pak choy og pesto

Servér en fyldig suppe med masser af smag på en kold og blæsende efterårsdag. Den lækre, hjemmelavede minestrone er både mættende og virkelig velsmagende.

Ingredienser

Sådan gør du

1Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Afdryp, og sæt til side.
2Pil hvidløg og løg, skær begge dele i tynde både, og lad dem stege sammen med bacontern i lidt olie. Tilsæt tomatpuré, og steg i 1 minut. Skyl tomaterne, og skær dem i mindre stykker. Tilsæt dem sammen med bouillon.
3Skær kyllingekødet i strimler, og kom dem i gryden. Bring det hele i kog ved stærk varme; skru ned, og lad suppen simre i 20 minutter.
4Skyl og nip bønnerne, og lad dem koge med i et par minutter. Tilsæt den kogte spaghetti. Skyl pak-choybladene, og snit dem på langs. Vend dem i suppen lige før servering.
5Smag til med salt og peber, og servér suppen med pesto og evt. brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth