Sweet potato-curry med pak choy og koriander
4. januar 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
En god karry-ret med søde kartofler er super hverdagsmad. Sæt en vegetarisk curry på bordet, der dufter og smager af det fjerne Østen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl de søde kartofler, og skær dem i grove tern. Skyl og hak pak choy groft. Pil og hak hvidløgene. Skræl ingefæren, og skær den i tynde strimler.
Steg sød kartoffel og hvidløg i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt ingefær, gurkemeje og karrypasta, og hæld derefter vand i gryden, til det dækker halvt, og kog i 5-6 minutter.
Tilsæt pak choy, butterbeans og kokosmælk, og kog i yderligere 4-5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere karrypasta.
Servér sweet potato-curry med kogte ris, og top med plukket koriander, cashewnødder og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk