Glasnudler med krydret gris, pak choy og peanuts
8. maj 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De gennemsigtige nudler er lavet af mungbønner og bruges ofte i det asiatiske køkken.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne som anvist på pakken.
Svits kødet i olie på en pande sammen med knuste hvidløg og chilipulver. Tilsæt farin og soja, svits kort, og smag til.
Skyl og halvér pak choy, og damp dem i en gryde med letsaltet vand i 2-3 minutter.
Anret nudlerne på tallerkner, og læg pak choi ovenpå. Fordel kødet over, og drys med koriander, sprød chiliolie og hakkede peanuts. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk