Minestrone med pesto

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Minestronen er fuld af en masse lækre grøntsager og tager ingen tid at forberede. Hvis du vil gøre suppen endnu fyldigere, kan du trille små kødboller af okse- eller flæskefars og koge dem med i 5-7 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødder, pil løg og hvidløg, og rens bladselleri. Skær gulerødder, løg og bladselleri i små tern. Hak hvidløg groft. Steg det hele i olie i en gryde.
Hæld bouillon og laurbærblade i gryden, og bring det i kog. Skyl squashen, og skær den i små tern. Skyl og halvér tomaterne. Bland squash og tomater i suppen, og lad den simre i 10 minutter.
Skyl og snit palmekål fint, og bland den i suppen sammen med suppehorn. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Kog videre i 3 minutter, og smag til med salt, peber, citronsaft og citronskal.
Pynt suppen med frisk basilikum, og servér med pesto og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar