Minestrone med pesto
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Minestronen er fuld af en masse lækre grøntsager og tager ingen tid at forberede. Hvis du vil gøre suppen endnu fyldigere, kan du trille små kødboller af okse- eller flæskefars og koge dem med i 5-7 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl gulerødder, pil løg og hvidløg, og rens bladselleri. Skær gulerødder, løg og bladselleri i små tern. Hak hvidløg groft. Steg det hele i olie i en gryde.
Hæld bouillon og laurbærblade i gryden, og bring det i kog. Skyl squashen, og skær den i små tern. Skyl og halvér tomaterne. Bland squash og tomater i suppen, og lad den simre i 10 minutter.
Skyl og snit palmekål fint, og bland den i suppen sammen med suppehorn. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Kog videre i 3 minutter, og smag til med salt, peber, citronsaft og citronskal.
Pynt suppen med frisk basilikum, og servér med pesto og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk