Stegt pak choy
24. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Når du steger din pak choy ganske kort, bliver den blødere og mildere i smagen. Den passer særligt godt til asiatiske retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl pak choy, og skær dem igennem på langs.
Opvarm en pande med de to slags olie, og lynsteg pak choy i ca. 1 minut på hver side, til de tager lidt farve.
Dryp med citronsaft, og krydr med flagesalt.
Anret pak choy på et fad, og drys med sorte sesamfrø. Servér som tilbehør til asiatiske retter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk