Stegt pak choy

24. oktober 2022 af .

Foto: Peter Kam

Når du steger din pak choy ganske kort, bliver den blødere og mildere i smagen. Den passer særligt godt til asiatiske retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl pak choy, og skær dem igennem på langs.
Opvarm en pande med de to slags olie, og lynsteg pak choy i ca. 1 minut på hver side, til de tager lidt farve.
Dryp med citronsaft, og krydr med flagesalt.
Anret pak choy på et fad, og drys med sorte sesamfrø. Servér som tilbehør til asiatiske retter. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar