Letgrillet carpaccio med syltede morkler og brombær

Morklerne giver retten en dyb smag og lidt ekstra luksus.

Bemærk: Trækketid, morkler: 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg morklerne i en skål. Kog eddike, vand, sukker, laurbærblade og peberkorn til en lage i en lille gryde.
Hæld lagen over morklerne, og lad dem trække i mindst 20 minutter.
Brun mørbraden hurtigt i lidt olie på en meget varm (grill)pande – eller udendørs på havegrillen. Tag den af varmen, og skær den i meget tynde skiver med en skarp kniv.
Bank skiverne flade mellem 2 ark bagepapir, og anret på tallerkener.
Anret syltede morkler, brombær, cremefraiche og evt. tallerkensmækkere oven på kødet.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth