Carpaccio med kapers, artiskok og parmesan
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Skal gæsterne forkæles, så servér en lækker carppaccio med kapers, artiskok og parmesan.
Bemærk
Frysning, okseinderlår: 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Frys okseinderlåret i ca. 4 timer, til det bliver hårdt.
Skær kødet i ultratynde skiver på en pålægsmaskine. Anret dem på et fad.
Skær artiskokhjerter i kvarte. Drys kapers og artiskokhjerter over kødet. Dryp med olie, og pynt med høvlet parmesan, basilikumblade og friskkværnet peber. Servér straks.
Tip!
Carpaccio er helt tyndskåret oksekød, som serveres råt. Skal det være ekstra nemt, kan du købe carpaccioen klar til brug hos din lokale slagter eller i supermarkedets delikatesseafdeling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på carpaccio!
Powered by Froala Editor