Carpaccio med ribs og hasselnødder

30. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Find kødhammeren frem, og bank det rå kød til papirtynde skiver. Kan du få fingre i sommerbuk, bliver retten ekstra udsøgt, men en god mørbrad går også an.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene. Bank det helt tyndt mellem to lag bagepapir med en kødhammer, og fordel det derefter på tallerkener.
Rist hasselnødderne gyldne på en tør pande, og gnub skallerne af.
Rør mayonnaise med peberrod i en skål, og dryp det over kødet. Dryp med lidt olivenolie, drys nødderne over, og krydr med salt og peber.
Skyl og tør ribs, salat og dild, og fordel det på tallerknerne. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar