Carpaccio af kammuslinger
6. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De delikate, tynde skiver af kammusling marineres her i citron, som giver retten en frisk og sart smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen af citronen, og pres også saften herfra. Skær kammuslingerne i helt tynde skiver.
Vend dem i sukker, salt, citronskal og citronsaft. Lad dem trække mindst 30 minutter.
Halvér chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Flæk agurken på langs, og skær den i skrå skiver.
Snit forårsløget fint, og bland det med chili og agurk. Pluk og skyl dild.
Anret muslingeskiverne på tallerkenerne, og dryp med lidt citronolie og ponzu.
Top carpaccioen med blandingen af chili, agurk og forårsløg, og pynt med dild. Servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk