Carpaccio af roastbeef med tomatsalat
Her får du carpaccio af roastbeef og tomatsalat med edamamebønner. Steg gerne roastbeefen dagen før, da kødet skal serveres koldt.
![Carpaccio af roastbeef med tomatsalat](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/carpaccio-af-roastbeef-med-tomatsalat_5250.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.30825496342737724&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
September 11, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: 1 time og 20 minutter. Afkøling: Mindst 2 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner