Laks i cremet spinatsauce

Laks og spinat er altid en god kombination. Sammen med fløde og perlebyg udgør det et solidt og lækkert aftenmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Fjern skindet fra laksefileten, og skær den i tern.
Pil og hak løget, og steg det i smør på en stor pande med tilhørende låg. Tilsæt frossen spinat, og lad den stege med, til spinaten tør op. Krydr godt med salt og peber, og hæld fløde ved. Lad saucen koge op, og smag til med citronskal og -saft.
Læg lakseternene i gryden, og sæt låget på. Lad det simre i 5 minutter, til lakseternene er gennemstegte. Servér laks og spinatsauce med perlebyg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 20. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann