Laks i cremet karrysauce

27. februar 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

En skøn og mild karryret, som du kan gøre stærkere ved at bruge rød chili frem for grøn.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisning.
Rens chilien, og hak den fint. Steg chili, karry og korianderfrø i kokosolie i en dyb pande, til frøene begynder at poppe.
Tilsæt kokosmælk, og bring det hele i kog. Lad det simre i 5 minutter.
Skyl aspargesbroccoli og tomater. Skær laks i store tern. Lad det simre med i karrysaucen i yderligere 4-5 minutter. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk.
Smag til med limesaft, salt og peber.
Pynt retten med frisk koriander, og servér med ris til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar