Laks i cremet karrysauce
27. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En skøn og mild karryret, som du kan gøre stærkere ved at bruge rød chili frem for grøn.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning.
Rens chilien, og hak den fint. Steg chili, karry og korianderfrø i kokosolie i en dyb pande, til frøene begynder at poppe.
Tilsæt kokosmælk, og bring det hele i kog. Lad det simre i 5 minutter.
Skyl aspargesbroccoli og tomater. Skær laks i store tern. Lad det simre med i karrysaucen i yderligere 4-5 minutter. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk.
Smag til med limesaft, salt og peber.
Pynt retten med frisk koriander, og servér med ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk