Creme caramel

Creme caramel er den omvendte version af creme brulé. Cremen er den samme i begge desserter, men en creme brulé spises i skålen og karamelliseres på toppen, mens karamellaget i en creme caramel ligger på bunden af formen, så den bliver blød og cremet i stedet for sprød.

Creme caramel
0-30 min.

(3)

July 12, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ovntid: 1 time og 15 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • seks små forme, fx engangsaluforme, der rummer 1 dl hver

Sådan gør du

Tip!

Desserterne kan også køles helt af i køleskabet og serveres kolde. Tilbered dem evt. allerede dagen i forvejen, det fremhæver faktisk bare den gode karamelsmag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'