Creme caramel
Creme caramel er den omvendte version af creme brulé. Cremen er den samme i begge desserter, men en creme brulé spises i skålen og karamelliseres på toppen, mens karamellaget i en creme caramel ligger på bunden af formen, så den bliver blød og cremet i stedet for sprød.
![Creme caramel](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/creme-caramel_4469.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6287841796875&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
July 12, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ovntid: 1 time og 15 minutter.
Ingredienser
personer
Udstyr
- seks små forme, fx engangsaluforme, der rummer 1 dl hver
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner