Lakridskarameller i mikroovn

Lav fine, bløde lakridskarameller på nul komma fem. Det er supernemt, og din mikroovn klarer det meste af arbejdet for dig!

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienser i en stor skål beregnet til mikrobølgeovn. Blandingen koger meget op, så skålen skal være så stor som muligt.
Giv massen 5 minutter ved 700 W, rør og fortsæt i yderligere 2 minutter.
Hæld karamelmassen i en form beklædt med bagepapir, og lad den afkøle.
Skær den afkølede karamel i mindre stykker, og drys dem med flormelis.
Opbevar dem i en dåse med låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Inge Skovdal, Skovdal Nordic