Bløde lakridskarameller med flagesalt

Disse hjemmelavede lakridskarameller er bløde og har en fantastisk smag. Servér dem for dine gæster, giv dem som værtindegave eller nyd dem til en kop the, når du vil forkæle dig selv.

Bløde lakridskarameller med flagesalt
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid på køl: 4 timer, men gerne natten over.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en firkantet form på ca. 15 x 20 cm

Sådan gør du

Tip!

Brug almindelig lys sirup i stedet for lakridssirup, og udelad salt. Så får du en klassisk karamel, som fx kan overtrækkes med smeltet mørk chokolade. Pak gerne karamellerne ind enkeltvis i klart og gennemsigtigt karamelpapir (fx fra bolsjehuset.dk). Så kan de også bruges som en fin værtindegave, når du skal på visit.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'