Krydret nudelsuppe med skiver af roastbeef, svampe og koriander

En varm og smagsfuld nudelsuppe med skiver af roastbeef.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefærstykket, og skær det i tynde skiver. Pil og halvér hvidløgsfeddene. Rens og halvér chilien, og fjern kernerne. Skyl og halvér limefrugterne.
Læg ingefær, hvidløg, kanelstang og stjerneanis i en stor gryde. Pres saften af limefrugterne ned i gryden, og læg også frugterne i gryden.
Overhæld med hønsebouillon, og kog det hele i 5-10 minutter. Tag gryden af varmen, og lad den trække under låg.
Sigt den, og varm den igennem før servering.
Skær kødet i tynde strimler. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skræl gulerødder, rens peberfrugt og chili, og skær det hele i tynde strimler.
Fordel nudlerne i bunden af portionsskåle, og overhæld med brandvarm suppe.
Læg gulerødder, peberfrugt, svampe og roastbeef oveni, og top med chili og plukkede krydderurter. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth