Spicy nudelsuppe med kæmperejer
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En nem suppe, der giver varme i kroppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rejerne, og fjern den lille tarmstreng med en skarp kniv. Kog nudlerne som anvist på pakken.
Kog bouillon op i en stor gryde, og tilsæt ingefær i skiver og chilisauce.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg alle grøntsagerne i suppen.
Skær hvidløg og chili i fine tern, og steg dem i olie på en pande sammen med rejerne. Skrab pandens indhold over i suppegryden, når rejerne er flot røde.
Pres saften af limefrugten. Tilsæt kogte nudler og limesaft, og smag til med sukker, salt og peber.
Pynt med koriander, og spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk