Majssalsa med koriander og limedressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Majs er et hit på grillen, både hele kolber eller som her i en salsa, der lyser op på bordet med sine smukke farver.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern dækblade og tråde fra majskolberne, og pensl dem med olie. Steg dem på alle sider på en grill eller en varm pande, til de er let brændte.
Når majsene er kølet lidt af, kan du med en skarp kniv skære kornene af kolberne.
Skær tomater i kvarte, pil rødløg, og skær dem i tynde både. Hak koriander, gem lidt blade til pynt. Skær peberfrugt i små tern. Vend grøntsagerne sammen med majsene.
Pres saften af limefrugter. Bland olie og limesaft, og hæld dressingen over majssalsaen. Krydr med salt og peber, og pynt med hele korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk