Nudelsuppe med svampe og ingefær
21. januar 2020
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck
Nudelsuppe er en af de nemmeste typer suppe, du kan lave, og smagen er helt i top. Denne opskrift er med shiitakesvampe og ingefær og perfekt til en kødfri dag.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring fond eller suppe og vand i kog i en stor gryde.
Tilsæt finthakket ingefær, rensede svampe, fiskesauce og sojasauce. Lad suppen småsimre i 30 minutter, til den har fået en kraftig smag.
Skær forårsløgene i skiver på skrå, og kom dem i suppen det sidste minuts tid.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og skyl dem i koldt vand.
Fordel nudlerne i 4 store skåle, og hæld suppen over. Top med srirachasauce og korianderblade
Tip!
Du kan sagtens komme flere grøntsager i suppen, f.eks. broccoli eller sukkerærter. Du kan også runde suppen af med en skefuld smør på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk