Nudelsuppe med svampe og ingefær

21. januar 2020 af .

Foto: Line Falck

Nudelsuppe er en af de nemmeste typer suppe, du kan lave, og smagen er helt i top. Denne opskrift er med shiitakesvampe og ingefær og perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring fond eller suppe og vand i kog i en stor gryde.
Tilsæt finthakket ingefær, rensede svampe, fiskesauce og sojasauce. Lad suppen småsimre i 30 minutter, til den har fået en kraftig smag.
Skær forårsløgene i skiver på skrå, og kom dem i suppen det sidste minuts tid.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og skyl dem i koldt vand.
Fordel nudlerne i 4 store skåle, og hæld suppen over. Top med srirachasauce og korianderblade

Tip!

Du kan sagtens komme flere grøntsager i suppen, f.eks. broccoli eller sukkerærter. Du kan også runde suppen af med en skefuld smør på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar