Roastbeef med rødbedepickles
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér den velkendte roastbeef på en lidt anderledes måde. De pangfarvede rødbedepickles har godt af at trække smag i et par dage.
Bemærk
Hviletid: Mindst 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Kog dem i vand i en gryde, til de er møre. Det tager 5-10 minutter, alt efter hvor store eller små ternene er.
Kog eddike, sukker, vand, sennep, peberrod og kapers op i en anden gryde, og tilsæt rødbedeternene, når sukkeret er opløst.
Opløs majsstivelse i lidt vand, og hæld blandingen i gryden. Lad rødbedepickles koge igennem i 3-4 minutter, og hæld så på rene sylteglas. Lad det køle af inden brug.
Tænd ovnen på 160°. Krydr roastbeefen med salt og peber, og brun den på alle sider i olie på en pande.
Steg roastbeefen færdig i en bradepande i ovnen i ca. 25 minutter, til kødets centrumstemperatur er 54°, målt med et stegetermometer. Lad stegen hvile i mindst 30 minutter.
Servér tynde skiver roastbeef med rødbedepickles, kapers, karse og friskrevet peberrod på skiver af godt rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk