Roastbeef med rødbedepickles

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Servér den velkendte roastbeef på en lidt anderledes måde. De pangfarvede rødbedepickles har godt af at trække smag i et par dage.

Bemærk
Hviletid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Kog dem i vand i en gryde, til de er møre. Det tager 5-10 minutter, alt efter hvor store eller små ternene er.
Kog eddike, sukker, vand, sennep, peberrod og kapers op i en anden gryde, og tilsæt rødbedeternene, når sukkeret er opløst.
Opløs majsstivelse i lidt vand, og hæld blandingen i gryden. Lad rødbedepickles koge igennem i 3-4 minutter, og hæld så på rene sylteglas. Lad det køle af inden brug.
Tænd ovnen på 160°. Krydr roastbeefen med salt og peber, og brun den på alle sider i olie på en pande.
Steg roastbeefen færdig i en bradepande i ovnen i ca. 25 minutter, til kødets centrumstemperatur er 54°, målt med et stegetermometer. Lad stegen hvile i mindst 30 minutter.
Servér tynde skiver roastbeef med rødbedepickles, kapers, karse og friskrevet peberrod på skiver af godt rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar