Nudelsuppe med svampe og æg
6. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Philip Høpner
Denne nemme nudelsuppe varmer godt. Pak nudler og grøntsager i et stort glas, og hæld den varme bouillon i en termokande. Så er det hele klar til en lækker frokost, når du finder madpakken frem i frokostpausen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bouillon, fiskesauce, sesamolie, sukker og friskpresset limesaft i en gryde i 10 minutter. Smag bouillonen til, og smagsæt med mere limesaft og evt. soyasauce.
Kog æggene i 8 minutter.
Skyl bønnespirer, chili, pak choy, svampe og forårsløg. Skær chili og pak choy i skiver. Skær rødderne af svampene. Snit forårsløget fint på skrå.
Læg nudler i bunden af et stort glas med låg. Tilsæt grøntsagerne.
Opbevar bouillon i en termokande, indtil suppen skal spises. Hæld bouillonen i glasset, og pil ægget. Skær ægget over, og læg det i suppen.
Tip!
Du kan selvfølgelig også servere suppen med det samme. Læg grøntsagerne og ægget i en dyb skål, og hæld bouillonen over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk