Nudelsuppe med svampe og æg

6. april 2021 af .

Foto: Philip Høpner

Denne nemme nudelsuppe varmer godt. Pak nudler og grøntsager i et stort glas, og hæld den varme bouillon i en termokande. Så er det hele klar til en lækker frokost, når du finder madpakken frem i frokostpausen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bouillon, fiskesauce, sesamolie, sukker og friskpresset limesaft i en gryde i 10 minutter. Smag bouillonen til, og smagsæt med mere limesaft og evt. soyasauce.
Kog æggene i 8 minutter.
Skyl bønnespirer, chili, pak choy, svampe og forårsløg. Skær chili og pak choy i skiver. Skær rødderne af svampene. Snit forårsløget fint på skrå.
Læg nudler i bunden af et stort glas med låg. Tilsæt grøntsagerne.
Opbevar bouillon i en termokande, indtil suppen skal spises. Hæld bouillonen i glasset, og pil ægget. Skær ægget over, og læg det i suppen.

Tip!

Du kan selvfølgelig også servere suppen med det samme. Læg grøntsagerne og ægget i en dyb skål, og hæld bouillonen over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar