Roastbeef-burger
14. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Madrester er det rene guld! Her er kolde skiver af roastbeef forvandlet til fyld i en lækker burger med bagte peberfrugter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, halvér dem på langs, og placér dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.
Bag peberfrugterne i 25 minutter, til skindet begynder at blive sort. Afkøl (læg dem evt. i fryseren, hvis det skal gå stærkt).
Pil det sorte skind af peberfrugterne, og kassér det.
Skær roastbeefen i tynde skiver. Høvl parmesanosten til grove flager. Skyl, og tør rucolaen.
Lun burgerbollerne.
Smør burgerbollerne med aioli, og fyld dem med rucola, roastbeef, bagte peberfrugter og parmesanflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk