Roastbeef-burger

14. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Madrester er det rene guld! Her er kolde skiver af roastbeef forvandlet til fyld i en lækker burger med bagte peberfrugter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, halvér dem på langs, og placér dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.
Bag peberfrugterne i 25 minutter, til skindet begynder at blive sort. Afkøl (læg dem evt. i fryseren, hvis det skal gå stærkt).
Pil det sorte skind af peberfrugterne, og kassér det.
Skær roastbeefen i tynde skiver. Høvl parmesanosten til grove flager. Skyl, og tør rucolaen.
Lun burgerbollerne.
Smør burgerbollerne med aioli, og fyld dem med rucola, roastbeef, bagte peberfrugter og parmesanflager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar